Feature 1 Vägbeskrivning
Vi ligger i utkanten av Lidköping,
intill väg 44 som går mot Trollhättan.
                 Till karta

 

Feature 1 Öppettider:
Måndag - Fredag 10:00 - 17.00
Lunchstängt 12:00 - 13:00
                   Lördag 11:00 - 13:00 
                Övrig tid enligt överenskommelse.

Om Samuilo Engineering

ImageFöretaget startades våren 2002 i ett litet garage i centrala Lidköping. Efter några år byggdes en större verkstad vid ”Risa-korsningen” precis i utkanten av Lidköping, där bedrivs verksamheten sedan dess.
Till största delen jobbar vi med försäljning och montering av däck och fälgar. Naturligtvis lagar vi punkteringar och har även däckförvaring. I mån av tid servar och lagar vi bilar också.

Vårt mål är att erbjuda våra kunder den service de önskar sig, till rimliga priser. Om det är något som ni kunder tycker vi kan förbättra eller saknar så tar vi tacksamt emot era synpunkter. Vi försöker kontinuerligt att komplettera och förbättra våra tjänster, men det viktiga är att resultatet blir bra och ni som kunder blir nöjda.

ImageVi samarbetar med många fälgleverantörer, så det finns ett stort urval att välja mellan. Bl.a OCL Brorsson, Rautamo & Specialfälgar m.fl. Nartuligtvis har vi otroligt bra priser även på fälgar.

Hos oss hittar ni de däck och fälgar ni önskar, till marknadens lägsta priser. Naturligtvis hjälper vi er att hitta rätt.

Vi är helt märkesoberoende. Hos oss blir ni väl omhändertagna både som privatkund och företag.

Vi erbjuder marknadens största utbud av däckfabrikat och storlekar till personbilar, lätta lasbilar, motorcyklar och scooter. Allt till fantastiskt bra priser. Jämför gärna. Vi skiftar, monterar och balanserar däck upp till 24". Vi lagar även punkteringar.

Är det något ni undrar över eller vill ha hjälp med så tveka inte att fråga.
Varmt välkomna!